onsdag, maj 23, 2007

Ett monumentalt övertramp av SVT

Idag är den stora, och berättigade ”snackisen” den vattenattack som Reinfeldt blev utsatt för på allmän plats på en biopremiär. SVT och Strix i samarbetet.

Fy fan. Skandal är bara förnamnet. Vi har fortfarande ett relativt öppet samhälle i Sverige, där statsministern kan gå relativt ofredad, även om det givetvis har förändrats under senare år.

Och denna förändring har skett av två anledningar: Mordet på Palme och Lindh. Och ännu går några korkade slynglar omkring och tycker att det är kul att utsätta offentliga personer för sådana här påfrestningar.

Inser de inte att det i förlängningen kommer att bidra till att dessa offentliga personer inte vill gå på - exempelvis - biopremiärer i framtiden, på grund av säkerhetsskäl?

Informationsansvariga skrapar nu med foten och säger att det inte var illa ment, och om någon ur familjen Reinfeldt tyckt det varit obehagligt ber de om ursäkt.

Kan ni tänka er barnens situation?

Skämmes, SVT!

3 kommentarer:

 1. Oj så upprörd. Blev idolen prakticaljokad.

  Det var givetvis inte bra. Det kunde ju exempelvis varit en puffra.

  Men att ge sig på SVT.......är det, det moderata hatet mot SVT som tar överhanden. Du betalar säkert TV-licensen till skillnad från vissa andra moderater.

  Evald

  SvaraRadera
 2. det har ingenting med partipolitik att göra, jag är varken moderat eller sosse, men när bosse ringholm blev tårtad och när reinfeldt fick vatten på sig så blev jag faktiskt djävligt upprörd. jag vet inte om du själv blivit utsatt för något sådant, men det är faktiskt kränkande att bli practaljokad fysiskt så, det är djävligt obehagligt, man kan tycka det är en småsak, men det är det inte.

  amanda

  SvaraRadera

Välkommen - och kul att du vill kommentera! Som princip anser jag att alla bör debattera med öppna kort - tala således om vem du är! Bloggkommentarerna granskas innan de publiceras.