fredag, juli 24, 2009

Idiotiskt och genant

Idag skriver jag i BLT om det fullständigt idiotiska i att lägga ned generalkonsulatet i Kaliningrad. Jag antar, att vid sidan av Paris och New York var Kaliningrad ganska lättoffrat. Inga högljudda opinioner att behöva slåss med där inte. Inga besvärliga Facebook-grupper.

Jag noterar, att jag inte är ensam i pressvärlden om att tycka detta. Dagens Nyheters ledare i dag går inte av för hackor. De har rätt - det är genant!

2 kommentarer:

  1. För oss som arbetat på en svensk ambassad vet att hälften bör läggas ner. De används tyvärr som privata sommarstugor av ambassadörerna och diplomaterna.
    Ingen nämner något vettigt som ambassaderna erbjuder idag förutom "de gör pass". Jag kan ju säga att när jag arbetade på ambassad gjorde vi en vettig sak, och det var fika efter fika.

    SvaraRadera
  2. Svensk diplomati ar mest till for att svenska politiker ska kunna aka pa betald semester. Det genanta ar att svenskarna staller upp pa det.

    SvaraRadera

Välkommen - och kul att du vill kommentera! Som princip anser jag att alla bör debattera med öppna kort - tala således om vem du är! Bloggkommentarerna granskas innan de publiceras.