tisdag, juni 03, 2008

Federley

Jag gillar Fredrick Federleys totalt oförskräckta sätt att driva sina saker.
Det är synd att hans salladsbar gick i konken. Må vara att projektet präglades av optimism, men Dagens Arena kan inte dölja sin skadeglädje över att det gick i stöpet. *Känns verkligen professionellt.*

F.ö har Federley skrivit en krönika som alla bör läsa. Om antisemitismen i Sverige. Den stämmer till eftertanke.

3 kommentarer:

  1. Skadeglädje? Jag hittar ingen skadeglädje i artikeln (möjligen bland några av de bloggare som kommenterar artikeln, men inte hos Kielos själv). Jag ser bara en berättigad och välmotiverad kritik av Federleys vansinniga agerande och hycklande resonemang.

    Det finns ingen glädje att finna i att skattebetalarna får betala ett misslyckat och fackfientligt experiment, oavsett om det är Federley eller någon annan som ligger bakom det.

    SvaraRadera
  2. Federleys krönika är faktiskt inte publicerad i Taffel - däremot i webbtidningen "Dagens Story" (http://story.webcore.se/) som har ett reklambanner för Taffel högst upp på sin webbsida.

    SvaraRadera

Välkommen - och kul att du vill kommentera! Som princip anser jag att alla bör debattera med öppna kort - tala således om vem du är! Bloggkommentarerna granskas innan de publiceras.